Interessante links voor u

Goed, het zal zeker niet zo zijn dat we elke dag tegen een nieuwe interessante link aanlopen die de moeite waard  is om hem te delen. 

Maar zo af en toe dan loop je ergens tegen aan en dan denk je "goh, dat zou wat zijn voor..........."  Kijk en voor dat soort momenten is deze pagina bedoeld. Hier staat een willekeurige verzameling van linken waar mee ik hoop anderen op het spoor te zetten.

Mocht jezelf tegen een link aan lopen waarvan je denkt  dat is wel wat voor een ander , stuur hem dan even aan mij door , via de  Feedback pagina of middels een mailtje aan mij op de contact pagina

 

 

Ze zijn open!!

De herberg bied niet alleen plaats om te overnachten maar, zoals het hoort in een herberg staat men klaar van ontbijt, lunch tot en met het diner. En alles is echt de moeite waard, een belevenis dus!

Er even een paar dagen tussen uit en je laten verwennen, hier ben je op de goede plek!

Herberg Binnen
Herenweg 59
1935 AD Egmond-Binnen

Telefoon: +31

(0)72 - 506 1601

 

Whatsapp:

06 309 80 482

Rode gerbera in waterdruppels   van    

Inge van den Brande

Het is zeker de moeite waard om even rond te neuzen op de website van Inge......en wie weet zit er wel iets bij waar je voor valt

 

 

 

Stichting Mariniers Ziekenboeg

Hindemithstraat 18
3335 WG Zwijndrecht

 

Bank: NL02 INGB 0006 9694 34

t.n.v. Stichting Mariniers Ziekenboeg

De Mariniers   Ziekenboeg  is een stichting die zich breed inzet  voor zowel actief dienende- als oud- Mariniers. Het contact met hen wordt onderhouden door een grote groep vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om  te voorkomen dat de (oud) collega's in een isolement dreigen te komen. Naast deze 'zieken begeleiding' wordt er ook actief steun verleend bij begrafenissen  / crematie's van  (oud) korpsleden.

 Een uitgebreide uitleg treft u aan op zowel de website als op de facebook pagina van de stichting.

Elke vorm van donatie is natuurlijk van harte welkom!   Dus steun  "de stichting Mariniers Ziekenboeg"  elke bijdrage is van harte welkom!

Dit kan via Iban : NL02INGB0006969434

De boekenkast van Bert en Wop

Soms loop je ergens tegen aan waarvan je denkt:

"dat moet ik gewoon vertellen, dat moet ik gewoon delen dat plezier moet ik een ander ook gunnen"

 

Wel dat is hier dus het geval!

Ik ken Bert Holtes al wat jaartjes en heb hem leren kennen als iemand die  ervan houd om de zaken te omschrijven zoals hij ze ervaart en dat met de precisie van  een uurwerkje!

Dat vindt je ook terug in zijn schrijfstijl, gedetailleerd  neemt hij de lezer mee in het avontuur  en weet de spanning op te bouwen naar een climax. Kortom een thriller waar je u tegen zegt.

Met de hulp van Wop Sietsma, hebben ze samen het boek vorm gegeven  en is het een echte co-productie geworden.

"Zo wijd de wereld strekt"

 

Is dus het debuut en geeft niet alleen een glimp van het toneel waar het zich afspeelt, maar is ook een subtiele verwijzing naar de achtergrond  van Bert Holtes. Bert heeft gediend bij het Korps Mariniers   en de Latijnse wapen spreuk 'Qua Patet Orbis' is daar de letterlijke vertaling van. 

 

 

"Back-up, een brug in de tijd" 

Inmiddels heeft dan ook het tweede boek  het levenslicht gezien, ook weer een samenwerking tussen beide en,  naar het zich laat aanzien,   ook weer een schrijven dat je uitnodigt om weg te kruipen in een stil hoekje en te gaan lezen.  

Vooral doen dus laat je meeslepen in het verhaal, voel de spanning waarin je wordt meegenomen!

NB:

Als je op de kaften klikt, kom je bij de PDF versie uit, bestellen kan je via de website , door hier  even door te klikken:  

  1. "Zo wijd de wereld strekt"
  2. "Brug in de tijd"

In ieder geval heel veel leesplezier gewenst!!